Collecteweek 2019 Woensdag

Allereerst heel hartelijk dank voor alle donaties die in mijn collectebus zijn gedaan. Geweldig! Het is niet echt heel fijn weer om langs de deuren te gaan vandaag. Dus ik wens alle collectanten veel succes.

Mijn dag verliep helaas redelijk hetzelfde als dinsdag. En werd behoorlijk overstemd door pijn in schouders en nek. Gisteren ben ik weer omhoog gegaan met de pijnmedicatie. Dat helpt iets, maar daardoor ben ik ook suffer. Gelukkig staat er niets op het programma behalve wat telefoontjes.

Als je mijn blogs vaker leest dan is het geen verrassing dat het krijgen van de juiste hulpmiddelen een hoop gedoe is. Zo ben ik al maanden bezig met de aanvraag van een trippelstoel, staat de aanvraag van de traplift in de wacht omdat de juiste info nog moet komen en moet ik een nieuwe rugleuning en hoofdsteun krijgen. Dat laatste lijkt dan wel weer goed te gaan. In een korte tijd kwam medipoint langs, en de leverancier kwam voor mijn vakantie om het type leuning te bespreken. Alles kon besteld worden en zou er met 1 a 2 weken kunnen zijn. We zijn nu 2,5 week verder dus ik belde maar eens om te kijken of er iets bekend is over de leverdatum. Nu blijkt dat de bestelling niet is doorgezet. Dus als ik niet had gebeld was er voorlopig geen actie ondernomen. Natuurlijk kan zo’n foutje een keer gebeuren maar het nare met dit soort aanvragen is dat het direct consequenties heeft voor de persoon die het nodig heeft. Zo kan ik al maanden niet naar de kerk of uitgebreid uit eten o.i.d. En ik hoopte juist zondag weer eens te kunnen gaan.

Om niet al te gefrustreerd te raken, ga ik wat tekenen om m’n zinnen te verzetten. Dat helpt en de rest van de dag breng ik tekenend en rustend door.

1568214037716
Nog niet af, maar wel leuk om even te laten zien waar ik vandaag mee bezig ben geweest.

 

Weetje: Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft een indrukwekkende campagne. Deze vind je hier, de verhalen geven een goed maar pijnlijk beeld wat het leven met een spierziekte kan betekenen voor iemand.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s