Bedankt!

IMG_20180914_175643Wat een week! Het was fijn maar ook pittig om mijn verhaal op te schrijven. Het was spannend om het te delen. Alsof ik mijn voordeur openzette en iedereen die wilde, binnenliet om een kijkje te nemen in mijn wereld. Wat waren de reacties hartverwarmend! Enorm veel (privé)berichtjes gekregen van mensen die ik soms tijden niet gesproken had. Maar ook van mensen die herkenning lazen in mijn verhaal.

Ik ben onder de indruk van de inhoud van de reacties. Ik vind het zelf altijd lastig om goed te reageren als iemand iets moeilijks deelt. Maar ik heb ontdekt dat veel van jullie daar heel goed in zijn. Ik heb enorm veel steun ervaren deze week. En heb daar ook weer van geleerd.

Voor iedere collectant is het spannend hoe de collecteweek gaat verlopen. Ik had de stille hoop dat er eind van de week 500 euro in de bus zou zitten. Op het moment dat ik dit schrijf staat de teller maar liefst op 720 euro. Echt geweldig mensen! Heel erg bedankt voor jullie steun in de strijd tegen spierziekten. Mijn collectebus blijft nog online dus geven kan nog steeds.

Ik hoop dat je door het lezen van mijn blogs een beetje beeld krijgt bij het leven met een spierziekte. Of misschien heb jij zelf een spierziekte of andere chronische ziekte en herken je stukken uit mijn verhaal. Ik blijf schrijven en vanaf nu zal ik op de woensdag een blog online zetten. Waarschijnlijk om de week. Blijf je meelezen? Volg dan mijn pagina en krijg een melding als er weer een blog online staat.

Een heel fijn weekend!

3 gedachten over “Bedankt!

  1. Well done. Dat van die deur openzetten en een kijkje geven in je wereld, die snap ik. Onze maatschappij vind mensen met een handicap of chronische aandoening niet sexy, cool of dope.Laat staan dat z iets van dat leven achter de voordeur snappen…. Goed dat jij je ‘huis’ opende zodat lezers weten wat het aan energie, veerkracht en doorzettingsvermogen kost om een Kilo Veren met je mee te dragen…zet’m op!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s